Deurbeleid

Bij ons op school geldt een bijzondere zorgplicht ten aanzien van de veiligheid van onze leerlingen en ons personeel.

Ons beleid is dat de hekken gesloten worden zodra de ouders de kinderen op school gebracht hebben en de kinderen binnen zijn. Daarnaast zijn de toegangsdeuren tijdens lesuren zoveel als mogelijk gesloten om incidenten te voorkomen. Echter kunnen wij geen garantie geven dat een toegangsdeur een keer open staat, kinderen lopen vaak heen en weer tussen de verschillende groepen, waarbij gesloten deuren overlast veroorzaken.

Gesloten deuren houdt in dat we er voor zorgen dat ze van buitenaf niet en van binnenuit wel opengemaakt kunnen worden. Als mensen naar binnen willen, moeten ze aanbellen.

De deur wordt in principe opengedaan door een leerkracht/directie. Helaas is het niet te voorkomen dat soms  een leerling de deur opent. In die gevallen kijkt een leerkracht/directie mee.