Het schoolgebouw

In 2011 is de school voorzien van een speciaal luchtventilatiesysteem dat de luchtkwaliteit in de groepen optimaliseert.
In de zomervakantie van 2014 zijn in alle lokalen nieuwe keukenblokken geplaatst en is de school binnen geverfd en opgeknapt.
Groepslokalen
Onze school heeft negen klaslokalen, waarvan acht lokalen door de groepen worden gebruikt.
Het negende lokaal wordt gebruikt voor allerlei schoolzaken, zoals de Klimopgroep, het overblijven en het geven van lessen in kleine groepjes.

Speellokaal
In dit lokaal worden de gym- en spellessen van de groepen 1-2 gegeven. Tevens zijn hier spellessen als de kleuters door regen niet naar buiten kunnen gaan. Incidenteel maken ook de andere groepen gebruik van dit lokaal. Indien het weer het niet toelaat naar buiten te gaan, gebruikt ook de overblijfgroep deze ruimte om de leerlingen even te laten spelen tijdens de middagpauze.

Documentatiecentrum
De school beschikt over een documentatiecentrum. Met de komst van internet is het gebruik van de boeken afgenomen. In de middenbouw wordt het documentatiecentrum nog veelvuldig gebruikt voor werkstukken en spreekbeurten.

Computerfaciliteiten
De school heeft 40 computers die met elkaar verbonden zijn door een netwerk. Alle computers zijn voorzien van gebruikersprofielen, waardoor gebruikers alleen toegang hebben tot de programma’s en bestanden die voor hen bestemd zijn. Elke bouw in de school heeft de beschikking over een computerhoek. Ook heeft elke groep een eigen klassencomputer. De school is aangesloten op internet. De computers worden vooral gebruikt ter ondersteuning van taal, rekenen, lezen, wereldoriëntatie en als informatiebron. Alle groepen zijn voorzien van digitale borden. Deze worden gebruikt voor de lessen, maar ook bij presentaties van leerlingen.

Gemeenschapsruimte
Deze ruimte wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. De musical voor groep 8 wordt daar opgevoerd, maar ook vieringen, voorstellingen en presentaties worden in de gemeenschapsruimte georganiseerd.